websikehealthcheck

Blog bejegyzések

Garamvölgyi Julianna

„Én azért csatlakoztam a kihíváshoz, mert kíváncsi voltam saját magamra, hogy a koromra való tekintettel meg tudom-e csinálni a gyakorlatokat. Néha kicsit döcögve, de sikerült mert jól éreztem magam utána, és este is könnyebben tudtam elaludni. Még egyszer nagyon köszönöm a részvételi lehetőséget!”

Temesvári Ildikó

„Eddig mindig pörgősebb, dinamikusabb mozgást végeztem. Bármilyen sportot szeretek, ami játék, legyen az egyéni vagy csapatjáték. Néhány éve már nem mozogtam semmit. Hiányzik. Jöttek a plussz kilók, a stressz…
Soha nem gondoltam volna, hogy valaha kipróbálom a jógát, mondván, nem való az nekem, nem elég „mozgalmas”. Hirtelen felindulásból jelentkeztem Nikihez.
Most már kezd bejáródni a testem, könnyebben lehajolok, jobban mozog a derekam, mélyebbre tudok hajolni stb. És a gyakorlás végére megnyugszom, oldódik az agybaj, és egy nem leírható, jó érzés tölt el. Kíváncsian várom a folytatást.”

Pap Kata – Narin

„Nekem lassanként a jóga az életem része lesz. Még akkor is így van ez, ha csak egy-két gyakorlatra van időm, energiám, bizonyos napokon. Pont ma írtam róla egy pár sort, mert számomra a jóga nemcsak gyakorlásról szól, hanem az önismereti utam részévé vált. Tűpontosan mutatja mindhárom szinten, hogy éppen hogyan érzem magam. Még ha az elme el is terelné az irányt, a test, a gyakorlatok, a közben keletkező érzések tiszta képet adnak. Hálásan köszönöm neked Niki!”

Tóth Erika

„A jóga nagyon sok jó dolgot hozott az életembe. Csökkenti a stresszt, a testem rugalmasságát növeli, erősebbé váltam, javítja az izomtónusomat, fejlődik folyamatosan az egyensúly érzésem és a koordinációm, valamint a légzéstechnikák alkalmazása a tudatosságomat is fejleszti. Emellett segít abban is, hogy jobban megismerjem önmagamat, hogy belső egyensúlyt teremtsek az életemben és mentálisan is egészséges legyek.”

Szabolcs Ágota

„Azért csatlakoztam a kihíváshoz, hogy a jóga gyakorlást, mozgást minél jobban be tudjam építeni a mindennapokba. Irodai munkát végzek, az egész napos ülés mellett minden nap nagyon jól esett elvégezni a gyakorlatokat, segített kikapcsolódni, feltöltődni. Köszönöm szépen!”

Szabó Éva

„Régebben sokat jógáztam de egy gerincprobléma miatt nem mertem tovább végezni a gyakorlatokat. A gyógytornász szerint lemondhattam a csavarásos gyakorlatokról. Már részt vettem egy kihíváson korábban akkor is nagyon jó hatással volt rám. A tiltott gyakorlatokat finomabban de a légzése figyelve végeztem. Új tapasztalat számomra, hogy a légzés mennyire alapja a jogának. Talán gyerekesen hangzik de ezt sokan nem mondják el. Helyesen lélegezni megtanulni egyáltalán nem egyszerű feladat. Sok mindent adott a mostani kihívás. Ahogy Niki szoktad mondani a végén, hogy köszönd meg magadnak,.hogy ma is tettél az egészségedèrt, ez jól kifejezi a kihívás lényegét számomra.”

Vastag Nóra

„Azért jelentkeztem, mert mostanság nem jutottam el az óráidra, és így tudtam Veletek jógázni. 🙂 Rájöttem, hogy online is jó, így folytatni szeretném tovább. Hálás vagyok, hogy Veletek jógázhatok!”

Máté Ildi

„Sokáig kerestem azt a mozgás formát amiben jól èrzem magam. Ennél többet kaptam. Önmagammal való kapcsolódást teljesítmény kényszer nèlkül, és a testemen keresztül felismeréseket, arról ami a felszín alatt lappangot. Biztos folytatom, kihívást is órákat is. Köszönöm hogy a részese lehetek”

Skobrák Zsuzsa

„Azért csatlakoztam, mert újra hívást éreztem. A jóga, rendszeresen vissza-vissza tér az életembe. Többször gyógyulásokat is köszönhetek neki, most is e miatt kezdtem újra. A jógával ismertem meg a meditációt is, azt, hogy betegségeknek vannak gyakorlat sorai, de nem sorolom, hiszen a csoport ezt úgyis tudja. Az újra kezdéshez kaptam most kedvet, mert a fokozatosság, valamint az, hogy teljesíthető volt, nem vette el a kedvemet, hanem újra kezdéshez adott motivációt. Köszönöm, köszönöm, drága Nikolett.”

Halász Angelika

„Egy ideje barátkozom a jóga, mint mozgásforma gondolatával. Nagyon be vannak osztva a napjaim, ezért remek lehetőséget nyújtott a 10 napos kihívást a saját időbeosztásomnak megfelelően teljesíteni. Az utolsó videó még hátra van :). Megtetszett a jóga. Köszönöm.”