websikehealthcheck

Jóga az egészségért – Jóga Zuglóban

 

Megmutatom, hogy a jógával hogyan tudsz
szorongás, és fájdalmak nélkül élni!

Pertics Nikolett

Mai modern világunk iszonyúan felgyorsult, nem győzzük kapkodni a fejünket. Mindig van valami új, divatosabb, amit megszeretnénk szerezni vagy csak megakarnak velünk szereztetni, elvonva a figyelmünket a lényegről:

Saját magunkról, nyugalmunkról.

“Az én célom az, hogy a jóga által fittebb, rugalmasabb legyél, nőjön az állóképességed és megtapasztald a valódi nyugalmat, mikor nem pörög az elme és kapcsolódni tudsz önmagaddal, a tiszta forrással.”

A jóga testgyakorlatai segítenek abban, hogy a tested erősödjön, ahol kell és lazuljon ott, ahol sok a feszültség. A pranayama gyakorlatok (légzőgyakorlatok, amik az életenergia tudatos irányítását célozzák) lecsendesítik az elmét, erősítik az immunrendszert.

Az óravégi relaxáció segít ellazulni, oldja a feszültséget testünkből, elménkből. A test állapota hat az elme állapotára és ez visszafelé is igaz. Sorolhatnám még a jótékony hatásokat, de inkább tapasztald meg magad ezeket.

 

Hogy a jóga miben más, mint a többi sport?

Hogy a mozgást tudatosan teszed és közben mélyül az önismereted is. A jóga egy rendszer, ami igazi segítség lehet Neked is a tudatosabb élethez.

Lehetsz kezdő, újrakezdő, haladó gyakorló, minden esetben várlak szeretettel!

Neked hogyan tudok segíteni?  Írd meg nekem és válaszolok e-mailben!

Kövess facebook-on vagy instagram-on!